Frida

Så här skickar du varubrev smidigt med PostNord

Att skicka mindre paket och varor är en vanlig utmaning för många e-handlare. För att säkerställa en smidig och effektiv leverans är det avgörande att välja rätt förpackningsalternativ. Med e-handelspåsar och -lådor från oss på Wellagret får du en optimal lösning som både skyddar dina varor och håller sig inom kriterierna för mindre försändelser.

Varför välja varubrev?

Varubrev är ett utmärkt alternativ för mindre försändelser som inte kräver en traditionell postpaketstjänst. Det är kostnadseffektivt och bekvämt för både avsändare och mottagare. Dessutom erbjuder det spårning, vilket ger extra trygghet för båda parter under leveransen.

Användning av e-handelspåsar

E-handelspåsar är perfekta för mindre produkter som kläder, smycken eller accessoarer. Dessa påsar är lätta, flexibla och kan anpassas efter storleken på dina varor. Våra e-handelspåsar är också robusta nog för att skydda innehållet under transporten.

Mindre e-handelslådor för varubrev

För de som föredrar att skicka sina varor i en låda finns det också mindre e-handelslådor som passar perfekt för varubrev. Dessa lådor är tillräckligt små för att rymmas inom rätt dimensioner och ger extra skydd för dina produkter under leveransen. De är idealiska för produkter som inte passar i en påse eller för kunder som föredrar en mer traditionell förpackning.

Så här skickar du med varubrev

Förbered dina varor: Se till att dina varor är väl förpackade och säkrade för transporten. Använd lämpliga förpackningsmaterial för att skydda innehållet.

Välj rätt förpackning: Beroende på storleken och typen av dina varor, välj antingen en e-handelspåse eller en mindre e-handelslåda som passar dina behov 

Adressera försändelsen: Skriv tydligt och korrekt mottagarens adress och din egen returadress på förpackningen för att undvika missförstånd eller förseningar.

Betala och skicka: Besök din närmaste posttjänst eller använd PostNords digitala tjänster för att betala och skicka ditt varubrev. Se till att du följer riktlinjerna för maximal vikt och dimensioner för varubrev.

Spåra din försändelse: Använd spårningsnumret för att följa din försändelse och hålla koll på leveransens status.

Att skicka varor med varubrev med PostNord är en enkel och smidig process, särskilt när du använder e-handelspåsar eller mindre e-handelslådor från oss. Med rätt förberedelser och förpackningsval kan du säkerställa en trygg och effektiv leverans för dina kunder.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.